Seneste elevfortælling
Fra "hokus-pokus" til logik

David har fået meget mere ”gå-på-mod”

Læs mere her


Jeg er en dreng på 16 år

Første gang jeg hørte om lydbehandling, syntes jeg det lød lidt for godt til at være sandt, at man på meget kort tid kunne lærer at læse og stave og ikke mindst blive bedre til at koncentrere sig igennem lyd. jeg var meget skeptisk og kan huske at jeg tænkte ”Hvad er det jeg har sagt ja til” jeg var ikke helt overbevist.

De 3 første uger kunne jeg ikke mærke nogen forskel, men derefter opdagede jeg, at jeg blev bedre til at lytte og begyndte at deltage mere i skole timerne, det hele blev bare meget nemmere i skolen. De læse tests, som jeg fik af Helle blev bedre og bedre, der skete hele tiden fremskridt, mine karakter i skolen blev bedre, fra at ligge på et 02/4 i dansk, til at opnå et par 12 taller, som virkelig kom bag på mig var helt fantastisk.

Det som engang var svært var blevet nemmere, jeg skal selvfølgelig forsat arbejde hårdt for at nå gode resultater, men nu ved jeg, og har troen på, at det kan lade sig gøre. Det har også gjort en hel del ved mít selvværd, mine omgivelser siger, at jeg er blevet mere tydelig, at jeg tør at give udtryk for min holdning og mening, og er mere deltagne i diskusioner. I projektarbejdet i skolen, er jeg ikke bange for at påtage mig ansvar for gruppe arbejde, og det er også en meget ny rolle for mig. For bare et halvt år siden var det total utopi at tænke på at tage en HF, nu hvor jeg galoppere af sted i selvtillid og lysten til at lærer, er en HF ikke urealistisk for fremtiden.
Det har været en positiv oplevelse med Lydbehandling og kan varmt anbefale at give det en chance.

Mvh. Jonas.