Seneste elevfortælling
Fra "hokus-pokus" til logik

David har fået meget mere ”gå-på-mod”

Læs mere her


Hvordan er det gået efter endt lydbehandling?

Hej Birthe

Det er ved at være mange år siden jeg var i lydbehandling hos dig, så jeg ved ikke om du kan huske mig. Jeg hedder Tom Larsen og da jeg gik hos dig, var jeg elev på Hune skole. Jeg havde svært ved både at læse og stave og det var grunden til at jeg kom i lydbehandling.

Jeg har mange gange tænkt på at kontakte dig for at fortælle dig hvordan det gået siden hen. Jeg har gerne ville kontakte dig af to grunde: (i) for at fortælle dig hvordan det er gået mig uddannelsesmæssigt og (ii) for at du måske kunne fortælle dem, som er i behandling nu, hvordan det er gået en som tidligere har været i behandling.

Den første gang jeg var med min far, Henrik, og hans kone, Susanne, ude hos dig fortalte du om hvordan det var gået en af dem, som tidligere havde været i lydbehandling. Jeg husker meget tydeligt at det var med til at give mig håb om, at jeg også kunne lære at læse og skrive. På daværende tidspunkt var jeg noget opgivende omkring det.

Hvordan er det så gået mig siden hen uddannelsesmæssigt? Efter 6. klasse på Hune skole flyttede jeg til Saltum skole. Hune skole gik kun til 6. klasse. Efter 10. klasse på Saltum skole startede jeg på HTX i Aalborg. Efter HTX brugte jeg 2 år på at arbejde, være på højskole og rejse. Derefter begyndt jeg på Aalborg Universitet hvor jeg læste Nanoteknologi og blev færdig i 2009. De efterfølgende 3 år brugte jeg på at læse en Ph.D. på DTU. Da jeg var ved at være færdig på DTU var det tid til at finde ud af hvad jeg så skulle lave. Jeg søgte en Postdoc stilling på Stanford Universitet i Californien og var så heldig at få den. Så nu sidder jeg i Californien og skrive denne mail.

Jeg vil gerne side mange tak for dig hjælp. Jeg er sikker på, at uden din hjælp ville jeg ikke have været i stand til, at gennemføre HTX og derefter 8 år på universitet.

Med venlig hilsen

Tom

Marts 2014