Seneste elevfortælling
Fra "hokus-pokus" til logik

David har fået meget mere ”gå-på-mod”

Læs mere her


En klar anbefaling

Som mor til Sebastian på 9 år, var mine ideer til handlemuligheder efterhånden brugt op. Sebastian er en dreng med sprudlende energi, hvilket ofte giver problemer i skolen, da evnen til at koncentrere sig om skolens faglige indhold er ringe. Problemer med at læse og skrive samt lærernes oplevelse af en forstyrrende adfærd ( med megen ”skæld-ud” til følge) havde efterhånden også sat sit kedelige præg på Sebastians oplevelse af sig selv.

En dag jeg sad ved computeren, ”faldt jeg tilfældigt over” et link til en hjemmeside om lydbehandling. Jeg opsøgte Helle i Greve og blev helt lettet over, at hun mente at kunne hjælpe Sebastian. Først var jeg en smule skeptisk over at bruge 3000,- kr. på noget, som jeg ikke havde den fjerneste viden om, men hvor er jeg dog glad for at have taget springet og ladet tvivlen komme min dreng til gode.

Sebastian er nu godt halvvejs i behandlingen og han har gjort en markant forbedring i sin læsning og hans selvtillid oser ud af ham.

I dagligdagen er det så lidt der skal til (blot 10 min. hver morgen), men belønningen er så mærkbar. Den succes vi indtil nu har oplevet med Helles lydbehandling, giver mig så afgjort troen på, at Sebastian også nok skal få forbedret sin evne til at koncentrere sig, når behandlingen er slut.

Hvis du, som jeg, søger hjælp til dit barn, men savner en overbevisning for denne behandlings virkning, så lad endelig min anbefaling komme dit barn til gode, og kast jer ud i det. Det virker på Sebastian, så mon ikke også dit barn vil få glæde af det?

Helene Holst Nielsen, Herringløse d. 22/2 2008

Sebastians egne ord:

Det kan godt være lidt irriterende nogle gange, men det er også sjovt, når jeg f.eks. skifter lyd. Hvis man nu f.eks. ikke læser så godt, så kan det faktisk godt hjælpe. –Jeg synes også selv, at jeg er blevet bedre til at sidde stille i skolen og jeg får ikke så meget ”skæld-ud” derovre. Det er også sjovt at lave den læsetest, som man nogle gange skal, for så kan man jo selv se at man er blevet bedre.

Sebastian Danielsen