Seneste elevfortælling
Fra "hokus-pokus" til logik

David har fået meget mere ”gå-på-mod”

Læs mere her


En kæmpe forandring

Mor fortæller: Inden min datter Michelle startede hos Helle var vi alle ved at gå op i en spids derhjemme. Vi brugte timer på lektier, især læsningen. Michelle havde svært ved at læse og skrive. Hun gav mere og mere op for hver dag der gik, og kom bagefter i klassen. Hun kunne simpelthen ikke koncentrere sig. Nu måtte vi have hjælp.

Vi søgte hjælp hos Helle og hun var bestemt vores redning. Hun tog en grundig høreprøve og en lille læseprøve for at se hvor meget Michelle kunne. Hun fik en lyd-cd med hjem som Michelle skulle høre i 5 minutter hver morgen. Og efter 9 lange måneder har dette givet et fantastisk flot resultat, som vi kan takke Helle for. Nu kan Michelle læse flydende og bliver rost i høje skyer af sin klasse.

 
Michelle fortæller: Den lyd jeg skal høre hver morgen kan godt være lidt irriterende, men det gør ikke noget når det hjælper. Jeg er også blevet meget bedre til at koncentrere mig, når der er andre der snakker. Jeg har lært at lukke af. Det har været nogle lange hårde måneder, men nu kan jeg læse og det er jeg utrolig glad for.
 
Tusind tak for hjælpen Helle
 
Håber at du vil lægge dette ind på din hjemmeside, så der er andre børn der kan hjælpes.