Seneste elevfortælling
Fra "hokus-pokus" til logik

David har fået meget mere ”gå-på-mod”

Læs mere her


3 år efter lydbehandlingen

Hej Helle

Du skal lige have at vide, hvordan det er gået Maria efter at vi har afslutte behandlingen hos dig i maj 2010, for godt 3 år siden.

Maria er nu ved at være færdig med gymnasiet, hvilket vi jo aldrig troede ville være muligt, da hun ikke kunne læse/skrive særligt godt i 8. klasse (jeg mener at vi fandt ud af at hendes niveau lå på ca. 3. klasse).

Men hun har efter behandlingen klaret sig så fint, at hun bliver student til sommer. Faktisk har hun valgt at få ”stræberhuen”, som tegn på at hun har klaret at tage gymnasiet på højeste niveau. 

Hun får faktisk 4 og 7 i de skriftlige afleveringer, hvilket vi er utrolig stolte af. Hun halter stadig lidt i stavning, men der er jo også mange ord, der skal læres og lagres i hukommelsen, og perfekt bliver hun nok aldrig men pyt med det, hun kan klare sig nu.

Som en lille side effekt er hendes evne til at høre takten i musik også forbedret så meget, at hun nu også danser på konkurrenceniveau i både standard/latin og disco, så alt i alt er det bare gået fremad lige siden. Tusind tak for hjælpen.

 

Mange venlige hilsner

Annette og Maria

 

November 2013