Seneste elevfortælling
Fra "hokus-pokus" til logik

David har fået meget mere ”gå-på-mod”

Læs mere her


Helle Hjardemaal Holfort

Lilleholm 48 2670 Greve

Telefon 28 10 83 75 Telefontid mandag - fredag kl. 12:00 - 13:00. Angiv venligst telefonnummer ved kontakt på mail.

helleholfort@mail.dk

https://goo.gl/maps/R8MEx

Hvorfor lydbehandler?

Jeg fik interessen for lydbehandling, fordi jeg oplevede hvilken effekt det havde på min søn under et behandlingsforløb hos Gurli Giese. Lasse havde mange læseproblemer i 3. klasse. Lydbehandlingen var en MEGET STOR HJÆLP for ham. I 2013 blev han student på STX:-)

Det er en stor fornøjelse, at få lov til at hjælpe mennesker til at blive bedre til at læse, stave og kunne koncentrere sig LANGT bedre. Mange års erfaring giver mig god mulighed for at give input og ideer til, hvordan I kan komme videre sammen med træningen med lyd.

Siden efteråret 2009 har jeg sammen med Samsynsklinkken holdt foredrag om lydbehandling og samsyn. Jeg kommer gerne ud og holder foredrag i skoler eller andre foreningssammenhæng omkring lydbehandling.

Erhvervskarriere

1980 Bankuddannet - 18 gode år i banksektoren, hvor jeg bl.a. arbejde med undervisning, projektarbejde, og alm. bankarbejde.

1988 Merkonom i finansiering

1997 Zoneterapeut - FDZ egen zoneterapiklinik i Greve, meget arbejde med børn bl.a. spædbørnskolik, astmabørn, ørebørn og vådliggere.

2007 Lydbehandler - Lydklinik i Greve, overtaget klinik efter Gurli Giese, af hvem jeg har fået en meget grundig oplæring, og trækker på hendes 34 års erfaring med lydbehandling.

2010 Øreakupunktør

2012 Coach - Life coach

2013 Kranio Sakral Terapi teknikker